diensten

Bij Aryan is meer mogelijk dan u denkt!

schoenen kapot?

 

 

“Veel mensen weten niet dat veel schoenreparateurs zich onterecht schoenmaker noemen.

Het verschil is dat ik, als ervaren schoenmaker, verder kijk dan alleen een zooltje repareren.

Ik kijk naar wat mensen nodig hebben om goed te kunnen lopen en om hun schoenen

zo lang mogelijk mee te laten gaan.”

 

Aryan

Ook voor orthopedische schoenen

kunt u bij Aryan terecht.

 

Aryan heeft sinds 19xx ervaring in het ontwerpen en maken van orthopedisch schoeisel. Hij heeft bij drie orthopedische bedrijven gewerkt, waaronder Livit.

Nu maakt hij orthopedische schoenen in opdracht van een collega.

 

In de orthopedie wordt onderscheid gemaakt tussen semi-orthopedie en zware orthopedie. Semi-orthopedische schoenen lijken veel op gangbare confectieschoenen. Semi-orthopedische bieden echter veel meer mogelijkheden voor aanpassingen aan de binnenkant van de schoen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een uitneembaar orthopedisch voetbed.

 

Bij zware orthopedie is het nodig om verdergaande aanpassingen aan de schoen te maken. Ook daarvoor heeft Aryan de expertise in huis.

Alle soorten sleutels...

 

Aryan is ook gespecialiseerd in het (na)maken van sleutels. Er is een zeer breed assortiment en de meeste sleutels zijn op voorraad en daarom klaar terwijl u wacht.

 

U hoeft voor autosleutels nooit meer afhankelijk te zijn van een dealer, waar de prijzen een stuk hoger liggen. Met praktisch alle autosleutels kunt u bij Aryan terecht. Ook cilindersleutels, fietssleutels, kluissleutels en meer kunt u bij laten bijmaken en terwijl u wacht kunt u een leuke sleutelhanger uitzoeken.

Alle denkbare reparaties en aanpassingen aan uw laarzen

 

Ook dat kan,

bij Aryan!

 

 

Naamplaatjes in elke stijl

 

U kunt kiezen uit veel soorten naamplaatjes voor uw huis of onderneming. Wilt u een modern of een unieke naamplaat, of juist een klassieke, dan is dit geen enkel probleem. U heeft keuze uit verschillende materialen en lettertypen.

 

Bezoek onze winkel om een goed beeld te krijgen van het ontwerp en u te laten adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Een scheur in uw favoriete broek?

 

Heeft uw nieuw aangekochte kleding net niet de juiste pasvorm? Verdient uw oude lievelings trui of broek een 2e leven? Dan is Aryan u graag van dienst!

 

Aryan Shoemaster biedt tal van mogelijkheden voor het aanpassen van uw kleding. U zult er versteld van staan hoe hij een ogenschijnlijk onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kan maken.

Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, Aryan kan vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Ook ritsen vernieuwen is geen probleem.

Gun uw mooiste kleding een 2e ronde want weggooien is zonde.

 

 

Uw winterjas weer schoon en fris.

 

Laat uw kleding stomen bij Aryan. Hij neemt met de juiste deskundigheid en uiterste voorzichtigheid uw kleding in behandeling. Uw kleding is in 48 uur weer helemal fris!

 

tel. 076 521 18 89     aryanshoemaster@gmail.com